Vecka 21 började i moll när vårat a-lag blev utslagna ur DM av div 4 laget Runtuna på bortagräs. 2-1 blev slutresultatet i den matchen. Men bättre gick det för våra tre äldsta lag under Söndagen då herrarna samt de båda juniorlagen vann sina matcher. A-laget vann mot Tellus med 0-2 även denna match på bortagräs. Något som var detsamma för Juniorallsvensklaget som möte Märsta på bortaplan och vann det mötet med 1-3. Junior 2 vann sin match i Hällby mot Hällbybrunns IF med 0-4. Vilket var ett av de bättre resultaten bland våra IFK-lag under veckan. Bara Pojkar 12 kunde matcha det resultatet, de vann nämligen mot Assyriska med 6-1. Antal vinster över veckan som gick blev totalt 6, kryss matcherna 1 och förlusterna 5. Grattis alla duktiga IFK:are till veckans olika framgångar. Nu tar vi nya tag denna veckan där a-lagets derby på Torsdagen är en av höjdpunkterna men kom gärna ner till Balsta och heja fram våra övriga IFKare!

Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide Generique en France.