Kvällens match mot Vagnhärad slutade med segerjubel för vårat IFK. Seger med 1-3 (1-3) betyder att IFK tar med sig 3 friska poäng hem till Eskilstuna. Målskyttar för dagen var Antonius Acar 0-1 i minut 13, 0-2 gör Pontus Ljungqvist i den 18 match minuten och i den 22 minuten gör Max Eurenius 0-3 sedan reducerar och fastställer Vagnhärads SK slutresultatet till 1-3 i den 38 minuten. Vilket gör att efter omgång 9 är IFK troligen serieledare eftersom Eskilstuna Södra förlorade mot Torstorp med 0-2 och samt att Brandbergen måste vinna med en väldans massa mål imorgon lördag för att segla förbi IFK. Så nästa söndag den 19 Juni är ni välkomna till Tunavallen för att se serieledarna IFK Eskilstuna möta Tyresö FF.

Its appropriate time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I have read this post farmaespa.com and if I may I want to counsel you some interesting things or advice.