Under vecka 22 kunde jag hitta några IFK matcher vars resultat var inrapporterade till Södermanlands FF. Av dessa imponerar Juniorallsvenskalagets vinst mot Sköndal på borta plan med 2-6 andra lag som tog fina skalper under veckan var Pojkar 13 som vann över Katrineholmslaget Värmbols FC med 1-4 samt Pojkar 15 som vann mot Syrianska Eskilstuna med 3-0. Tyngre gick det tyvärr för vårat a-lag i derbyt mot Eskilstuna Södra inför storpubliken 2008 personer på Tunavallen. Förlust med 0-1 efter ett Södra mål i minut 70. Ett annat derby samma dag mellan IFK Juniorer 2 och Citys Juniorer 2 slutade med delad poäng pott 2-2.

Lite kuriosa från derbyt: Man spekulerade på everysport om publik siffran kanske kunde vara årets högsta publik siffra i div 3. Något som tyvärr gick i krass redan samma dag eftersom matchen mellan Hässleholms IF – IFK Hässleholm i en lite sydligare Div 3 serie hade en publiksiffra på ca 2700 personer.

Men det är bara att ta nya tag för a-laget i nästa match på fredagkväll mot Vagnhärads SK.

About health vérifier sans-ordonnance-wiki.com