**Uppdaterad** Kommer vara på plats och ska försöka skriva lite live via Everysport. Dessvärre via min mobil.

IFK ställs mot trean i Div 3 Södra Svealand Älvsjö AIK FF efter ett par dagars turbulens sedan IFKs spelare blev bestulna på sina fotbollsskor samt annat viktigt material natten mot matchdag (söndag). Detta gjorde att de har fått träna in nya skor och lägger in en extra träning dagen före match. Vilket de inte brukar göra. IFK möter nu Älsvjö i ett dubbelmöte där man har möjlighet att plocka poäng av det lag som på förhand är sagt att konkurrera med IFK om seriesegern. Eskilstuna kommer utan lagkaptenen Henrik Andersson (se bild) som i derbyt mot Södra fick utgå pga hjärnskakning. Han har tyvärr inte återhämtat sig efter den.

Älvsjö har öppnat serien starkt och ligger 1 poäng bakom IFK Eskilstuna i serien, dock så har IFK en match mindre spelad. (Matchen mot Tyresö, som troligen kommer spelas efter sommaruppehållet som är på ett par veckor. 27 alt. 28 Juli är preliminära speldatum.) Antal mål som Älvsjö har prickat in når den siffran upp till 19 mål. Där framförallt Joakim Engström Höjer med 5 mål samt Joel Skaaret 4 mål utmärker sig bland deras målskyttar. Några mål blev det dock inte för Älsvjö i senaste matchen mot tvåan i serien Brandbergen. Älsvjö förlorade på bortaplan med 3-0. Och har en liten negativ trend de senaste 3 matcherna då de endast tagit 1 poäng. Men nu är det ny match och vi hoppas att våra grabbar är sugna på revansch efter helgens tråkiga händelse. Så vi får ytterligare 3 poäng till de 19 vi tagit så här långt.

I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like http://medisinno.com. Its pretty worth enough for me.