Förra veckans förlust i derbyt inför den imponerande publiksiffran 2008 personer åker IFK till Vagnhärad ikväll för att spela inför en troligen betydligt mindre publik (Vagnhärads publiksnitt ligger på 66 personer). Men förhoppningsvis lika entusiastiska ändå. Ett IFK som trots förlusten ligger på en andra plats två poäng bakom Älvsjö som också spelar under vällen mot Huddinge även Eskilstuna Södra som ligger tätt bakom IFK på sin fjärde plats spelar samma ikväll. Så då får vi se om IFK kanske kan ta sig förbi Älvsjö, blir passerade av Södra eller kanske behåller sin andra plats. Brandbergen ligger på en tredje plats och spelar på lördagen mot Tyresö.

Vagnhärad som plockat nio poäng så här långt förlorade senaste matchen med hela 6-0 mot just Brandbergen samma lag som IFK vann över med nästan samma siffror (6-1) i premiären hemma på Tunavallen. På de 8 matcher som gått av säsongen, så har Vagnhärad lyckats göra 7 mål med sju olika spelare. Något som kan jämföras med att IFKs och seriens bäste målskytt Antonius Acar själv prickat in fler bollar närmare bestämt åtta. IFKs totala målskörd ligger efter 8 spelade omgångarn på 20 och är det lag som gjort flest. Förhoppningsvis kan man utöka den siffran efter dagens match som startar 19.00

Som uppladdning inför dagens matchen bjuder vi på ett exklusivt filmklipp från IFKs omklädningsrum efter matchen mot Brandbergen i premiären. Hoppas att spelarna efter dagens match får en anledning till att sjunga.

Other similar photos can be found on Reddit and Yelp, and klicken edmdeutsch.com.