Välkomna till match på Tunavallen igen, en match som blir den avgörande matchen i deltävling 1 i IFK tipset. Detta pga att matchen mot Tyresö FF blev inställd. IFK Eskilstuna möter ett Älvsjö, de möttes förra onsdagen på Älvsjö IP, en match som slutade 2-2 efter att IFK kviterat två gånger om. IFKs mål gjordes av Fredrik Nygren och Jonas Årestam gjorde 2-2 målet i 93 minuten. Inför denna matchen är IFK på en andra plats sedan Brandbergen vunnit över Huddinge med 0-4 och därför tagit över serieledningen. Men Brandbergen har då också spelat två matcher mer.

Kom och heja fram vårt IFK till 3 friska poäng i tabellstriden. Välkomna till Tunavallen klockan 19.00 Tisdagen den 28 Juni! SEB bjuder som vanligt på entrén.

Ahaa, its good dialogue concerning this piece of writing here at this weblog, I have read all that, so at this time me also commenting