Juniorlag 2 spelade 3 matcher under veckan och gjorde totalt 28 mål på dessa 3, om jag räknat rätt med 15 olika målskyttar. Där Johan Persson och Casper Bergdahl stod för några fler än snittet. Resultaten i dessa matcher blev: IFK J2 – Stora Sundby-Gillberga 6-0, Nykvarn SK- IFK J2 1-11 samt 3-11 mellan Hälleforsnäs IF och IFK Eskilstuna Junior 2 i serien Junior Herrar. Juniorerna har också under veckan spelat 2 matcher i Juniorallsvenskan, vinst mot IFK Aspudden hemma på Balsta med 2-1 och förlust mot Syrianska med 9-1.

Båda våra pojkar 15 samt 16 förlorade sina matcher i regionalserierna med 5-1. P16 mot Örebro SK och P16 mot IK Sirius. Tyvärr blev juh söndagens match inställd för a-laget som skulle spela mot Tyresö på Tunavallen men istället hade man juh då chansen att få se veteranerna spela derby mot Eskilstuna City på Balsta. En match som IFKs veteraner vann med 4-1 efter bl.a ett hatrick av Joakim Wingemark.

Other potential natural treatments sildenafil Portugal