Av de få resultat som är inrapporterad till SöFF kan vi ändå se tillbaka till en ganska bra IFK vecka. Där bl.a våra veteraner stod för en stor seger borta mot Hällbybrunn 1-9 skrevs resultatet till. Efter bl.a 3 mål gjorda av Johan Carlsson. Tidigare under veckan, på nationaldagen spelade juniorernas andra lag borta mot Enhörna där de efter 49 minuter leder med 2-6. En ledning man dock tappar till 6-6. Ett riktigt målkalas på Frilufsgården i Enhörna med andra ord.

Under lördagen den 11/6 spelade båda våra Regional P15 samt Regional P16 på Balsta IP. Vilket resulterade i en förlust för P15 mot Västerås BK 30 med 1-2 (Bilden är från denna match) och en vinst för P16 mot IFK Sunne med 2-1. Sist men inte minst så spelade a-laget borta mot Vagnhärads SK under fredagkvällen en match som ni kanske vet slutade med IFK vinst med 1-3 (1-3). Vilket gör att de nu är serieledare inför nästa omgång då IFK spelar mot Tyresö FF på söndag den 19/6 kl 17.00. Välkomna då!

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post vue kamagfrance.com and the rest of the is extremely good.