IFK och Södra delar på poängen i denna omgång. Alltså 1 poäng var till de båda Eskilstuna lagen. Det efter att Södra tagit ledningen i den andra match minuten. Vilket gör att IFK fortsätter med den dåliga trenden att släppa till i de första spelminuterna. Något som hänt i omgång 11, 13, 14 och nu mot Södra i den 15 omgången. Sedan kort därefter kan Antonius Acar göra 1-1 men Södra gör också 2-1 under de första 45 minutrarna. På ett par minuter innan klockan klivit över 60 minuter hinner IFK göra både 2-2 genom Tobias Rickhammar och 2-3 genom den notoriska målskytten Antonius Acar (totalt 16 mål hittils).

Tyvärr var detta inte ett resultat som skulle stå sig matchen ut utan Eskilstuna Södra gör 3-3 innan matchen som spelades inför 2125 personer tog slut. En publiksiffra som gjorde att Södra bokstavligen flög upp på en andra plats i publikligan (publiksnittet). Där IFK ganska ohotat leder. Men tyvärr har IFK efter dagens match fortfarande 2 poäng upp till serieledande Södra. Mer om matchen kan ni läsa på everysport.se och tunavallen.se

Nästa match är hemma Söndagen den 21 Augusti då kommer IK Tellus på besök till Tunvallen klockan 17.00 och då bjuds det som alltid vid IFKs hemmamatcher på fri entré. Något som SEB står som sponsor för. Välkomna ner till vallen för att heja fram IFK till 3 poäng!

Nedan finner ni lite bilder från matchen i varierande kvalité. 😉

Tips and ways to save for Viagra (Sildenafil), according to the voir medicpascher.com Washington Post.