Dagens match på Tunavallen är mellan IFK Eskilstuna som jagar Södra i toppen och ett IK Tellus som jagar poäng för att hålla sig över kvalstrecket. Ett IK Tellus som gjort näst minst mål i serien med sina 18 mål. Och dessa 18 är väll sprida över många spelare i truppen. Man fick i senaste matchen med sig ett positivt resultat i en vinst med 2-0 mot en av deras största konkurrenter i serien Torstorp. IFK kommer från en 3-3 match i derbyt. Förhoppningsvis med lite piggare ben och att så många spelare som möjligt är tillbaka i spel och friska.

Johan Jönsson är tillbaka sedan han var avstäng i matchen mot Södra. Ett Södra som spelar en halvtimme senare kl 17.30 borta mot Brandbergen. Värt att notera är att Älvsjö vann sin match i omgång 16 och skuggar nu IFK med samma poäng men då har IFK som sagt en match mindre spelad. Välkomna till Tunavallen och som vanligt bjuds det på fri entré! Matchstart är klockan 17.00.

Cindy Whitehead, to allow for those treatments to enter the market url.