IFK vinner klart mot Kungsörs BK med 4-1. Efter en mållös och ganska trist första halvlek kommer IFK ut i andra och visar att det finns kvalitéer. 4-1 speglar matchbilden bra i andra och ett vältränat IFK springer sönder Kungsör som inte orkar stå emot. Ett piggt inhopp av Milad Darchini  som nätar två gånger på fina inlägg från kanten. Pålitlige målskytten Ludwig Wallinder gör övriga två mål. Mittbackparet Lönn/Ledin gör en stabil insats. Ser helt okej ut för IFK så här i inledningen på matchsäsongen.

Tidigare inlägg om matchen:
Dags för träningsmatch nr fyra, hemma på Tunavallen mot seriekollegan Kungsörs BK kl 13.00. Till denna match saknar IFK några viktiga kuggar i form av Linus Wallinder (jobb), Jesper Lundqvist (sjuk), Filip Lundevall (bortrest), Alexander Larsson (jobb/skola). Detta är spelare som är högaktuella för en startplats i seriepremiären. IFK har dock en bred trupp och andra spelare får nu kliva fram och visa coacherna vad de går för. Välkomna till en förhoppningsvis underhållande match i vårsolen på Tunavallen.

Startelvan:

1.Marcus Norman

14.Robin Lövström – 3.Joachim Lönn – 5.Andraes Ledin – 23.Rasmus Mellqvist

8.Björn Thorstensson – 19.Christian Johansson – 9.Marcus Karlsson – 7. Jens Olsson

13.Ludwig Wallinder – 11.Pontus Ljungkvist.

Bänk: 25.Erik Axelsson-Larsson – 4.Rasmus Linde – 17.Henrik Rodriguez, 15.Milad Darchini – 18.Dennis Lundqvist – 24.Emre Yenioglu

Hi, I do think this is an excellent web http://tadales.com/vs.html.