30 juli 2016

Ett överlägset IFK Eskilstuna var numret större än
Arboga Södra IF i träningsmatchen på Tunavallen.

Efter 30 minuter var ledningen 3-0 för IFK som rivstartade med två snabba mål: 1-0 av Sebastian Nygårds när vår serbiske mittback Nikola Dragicevic driver upp bollen, spelar Nygårds fri som chippar in bollen snyggt. 2-0 av Fredrik Danielsson som prickskjuter in bollen från kanten och 3-0 gjordes av Brandon Faro, en passning från Danielsson och Brandon får ett distinkt skott i mål. 4-0 av Fredrik Danielsson igen innan halvtid; Nygårds dribblar några spelare och gör ett inspel till Danielsson som rullar in bollen.
Våra U 16-spelare skötte sig bra. Nikola Dragicevic har ett bra driv i steget, fina passningar och visar på en stor auktoritet på planen. Kan bli ett enormt bra nyförvärv till nästa år.
Tillbaka till matchen och andra halvlek. Målkavalkaden fortsätter för IFK när det blir 5-0, målet görs av Brandon igen; ett distansskott i inledningen av halvleken. Brandon gör även 6-0 och hattrick när han dribblar sig förbi några Arboga-spelare och placerar bollen i ena burgaveln. Innan domaren blåser för fulltid hinner U 16-spelaren Amani Biregeyi med ett distansskott till 7-0 som blir slutresultatet.

I morgon väntar AC Primavera på Tunavallen i en ny träningsmatch. Avspark kl. 12.00.