Seriematch
IFK Eskilstuna – IFK Sunne Fotboll
Söndag 11 juni 2017, kl. 17.00 på Tunavallen

>> Matchinfo

 

Det blev noll poäng hem i onsdags efter bortamötet mot IFK Ölme som knaprar in i tabellen. Vi får dock se oss stärkta av den förlusten inför ett nytt kamratmöte på söndag mot tabelljumbon IFK Sunne Fotboll. Sunne har än så länge vunnit bara en match – mot nyss nämnda Ölme, så vi får se upp och inte ta matchutgången för givet.

Inför söndagens match ställde vi tre frågor till tränaren Andreas Fröjdfeldt kring hans funderingar runt nuläget i serien:

Vad vet vi om IFK Sunne?
– Jag har sett en del av Sunne och även om man ligger sist och har tagit få poäng så är det ett lag som kan störa de flesta lag i den här serien, jag tycker att Sunne har förtjänat fler poäng än vad man har.

På hemmaplan har vi varit starka, ny trea på söndag?
– Vi ska göra allt vi kan för att vinna även denna match. Vi har varit bra hemma och tagit 10 av 12 poäng med en målskillnad på 17-4. Vi är svåra att spela mot här hemma när vi har både ytor och underlag som passar vårt sätt att spela. Vi försöker få motståndarna att springa så mycket som möjligt och sen såra lagen när de tappar sin organisation.

Serien börjar sätta sig, ser tabellen ut som du hade förväntat dig?
– Ja, det tycker jag. Serien är tajt och alla tar poäng av alla så det kommer garanterat bli tufft kring båda strecken i höst. Jag tror personligen att Ölme och Åmål är de lag som kommer ha förbättrat sin position ett par hack till när serien är avslutad.

Insläpp sker vid sektion G-H (vid Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns även möjlighet att på plats
betala inträdet och handla med Swish!


Välkommen!