Seriematch
Västanviks AIF – IFK Eskilstuna
Lördag 12/8 kl. 14.00, Granevik.

Mycket glädjande höststart med två vinster hemma, vilket var nödvändigt för att kunna haka på i toppstriden. Nu möter vi ett Västanvik som ligger under strecket och som spelar för sin div. 3-existens. Vi blåtoppar har att spela mot årets ”bortaspöke” och visst finns det en oro över hur vi ska tackla bortaplan och naturgräs. Nora BK, IFK Åmål och Säffle FF ser starka ut, men vi ska bjuda upp till dans. ”Bara” 4 poäng upp till 2:a platsen och kvalspel.

Vi har fått två nytillskott i spelartruppen i form av Robin Norlin och Ahmed Ibrahim Mustafa från Eskilstuna City FK. De är spelklara från idag 11/8. Inom kort presenteras killarna här på hemsidan och övriga sociala medier. Dessutom är även Nabil Al-Khazzaz spelklar. Nabil kommer från Eskilstuna Södra FF.
Glädjande nog har Sebastian Nygårds rehabilitering gått mycket fortare än väntat och han kommer att ingå i lördagens trupp. Philip Larsson har lämnat IFK för spel i BK Sport. Philip fick en fin IFK-avslutning i tisdagens div. 6 match mot Kvicksund, han gjorde två mål i 3-0-vinsten. Vi önskar Philip all lycka med spelet i BK.

Tränare Fröjdfeldt har inte spikat en startelva, endast en trupp är uttagen till i morgon lördag. Spelarna informeras om startelvan då. Filip Lundevall och Serkan Pektas är avstängda. Här är truppen:
Målvakter: Jonas Käck, Petter Björkman.
Utespelare: Antonio Rodriguez, Erik Gustafsson, Marcus Andersson, Rasmus Mellqvist, Nikola Dragicevic, Fredrik Danielsson, Robin Larsen, Alexander Larsson, Mattias Andreasson, William Schmidt, Sebastian Lundberg, Jakob Jensen, Stevan Shankola, Andreas Wisén, Ahmed Ibrahim Mustafa, Sebastian Nygårds.