Seriematch
IFK Sunne – IFK Eskilstuna
Lördag 16/9 kl. 16.30 på konstgräsplan.

 

Det har regnat rikligt i Sunne, så matchtid och underlag är därför ändrat.

Vi inom IFK önskar naturligtvis att vår trupp går ut med rätt inställning kvarvarande tre matcher med start under lördagen mot kamratkollegan Sunne.

Sportrådet har påbörjat arbetet med nästa års seniorverksamhet. Det vi med bestämdhet kan säga är att Andreas Fröjdfeldt blir huvudtränare 2018, då hans avtal sträcker sig t o m nästa års säsong. Pusslet med ledarorganisationen är diskuterad, nu gäller det att få det färdiglagt. IFK som förening är mycket nöjda med Andreas, Bosses, Kents, Jonas, Dejans, Kenneths, Johans och Arturs arbete!

Spelartruppen ses över och vi räknar med att ha en slagkraftig trupp till nästa års div. 3-spel. Det kan ju bli spännande derbymatcher mot Syrianska Eskilstuna IF på Tunavallen och Fröslunda IP.

På lördagens match mönstrar IFK med följande trupp:
Målvakter; Jonas Käck och Petter Björkman.
Utespelare; Erik Gustafsson, Rasmus Mellqvist, Mattias Andreasson, Isac Söderman, Marcus Andersson, Andreas Wisén, Nikola Dragicevic, Robin Norlin, Ahmed Ibrahim Mustafa, Sebastian Lundberg, Alexander Larsson, Jakob Jensen, William Schmidt.