Seriematch
IFK Eskilstuna – IFK Åmål
Lördag 23 september 2017, kl. 14.00 på Tunavallen
>> Matchinfo

Sista hemmamatchen för säsongen på lördag. Då gästas Tunavallen av kamratkollegan IFK Åmål, som nog gör allt för att vinna denna match eftersom mycket står på spel för dem i tabelltoppen.
Vårsäsongens möte borta mellan kamraterna vann Åmål med 3-1.

Inför lördagens match ställde vi tre frågor till tränaren Andreas Fröjdfeldt:

Vad hände i matchen mot IFK Sunne?
– Av det Dejan och Jonas har beskrivit (Andreas var själv inte på plats) så startade vi matchen bra precis som vi gjort senaste tiden och kommer i anfall efter anfall. Vid 1-0 drabbades Sunne av en utvisning och den gick tydligen att diskutera. Wisén gör 2-0 precis innan paus men Sunne reducerar direkt i inledningen av andra och skapar sen ett tryck mot oss men när vi gör 3-1 är matchen slut. Vi gjorde en bra match och fick med oss 3 poäng hem.

Om du får tippa utgången av vår serie, hur går det?
– Oj, det är tufft både vid det övre och det nedre strecket. Nora vinner ju serien om man slår Ölme hemma men tappar Nora poäng mot Ölme så kommer dom trea eller fyra, tror jag. Du vill väl ha en gissning så jag säger Nora som vinnare och Franke på kvalplats. I botten gissar jag på att Köping får göra Sunne och Västanvik sällskap i div. 4 samt att Karlskoga får kvala sig kvar.

En sammanfattning av säsongen, trots två omgångar kvar och inför sista hemmamatchen mot IFK Åmål. Tankar?
– Får väl ge oss själva en trea på en femgradig skala. Det är två matcher av 20 där vi inte tycker att vi själva har presterat på en acceptabel nivå men annars så har vi gjort det man kan förvänta sig av oss. En smart man sa en gång att det inte finns något som heter tur eller otur och jag förstår hans tanke men jag tycker att vi ofta har fått för dåligt betalt för insatser vi har gjort. Vi har gått på ett par nitar där vi lärt oss saker men det har ofta varit dyra läxor. Lär vi oss av våra misstag och samtidigt blir ett par procent bättre så kommer det i längden ändras så att vi helt plötsligt får mer tur än otur…
Vi har en bra grund att stå på inför kommande år och vår högsta nivå är idag tillräcklig för att vinna ännu fler matcher men vi måste höja lägstanivån ytterligare.

Insläpp sker vid sektion G-H (vid Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns även möjlighet att på plats
betala inträdet och handla med Swish!


Välkommen!

 

Other studies have shown conflicting results, but this treatment has potential france medicpascher.com