I dag, lördag den 9/9, fyller vår Kamratförening VII 120 år!

En aktningsvärd ålder för en vital förening. För oss blåtoppar blir Södermanlands FF:s 100-års-bok en intressant historieberättelse i en stolt historia. Dagen till ära så anordnar Gamla IFK ”en resa i det blå” till Nobelstadion och Karlskoga för att fira kamratföreningens födelsedag.

Läs mer om 120-årsfirandet på >> IFK Eskilstunas Facebook-sida.

 

Seriematch
KB Karlskoga – IFK Eskilstuna
Lördag 9/9 kl. 14.00, Nobelstadion.

Fyra omgångar kvar. Det troliga är att vi blir 4:a eller 5:a när vi bokför denna säsong. Med beröm godkänt, men man hoppas ju alltid på mer.  Inför 405 st åskådare i Publikmatchen mot serieledande BK Nora senast på Tunavallen gjorde vi vår bästa match för året. Noras ledning ”bad om ursäkt för att de vann” och var, framför allt, totalt utspelade i den 1:a halvleken. Men bolluslingen ville inte in. Istället gör laget i medvind 0-1 i den 86:e minuten och när vi flyttar fram för en kvittering, kontring och 0-2. Ridå.
IFK tar nya tag denna lördag och tillika 120 års födelsedag.

IFK:s startelva (4-1-4-1)

Jonas Käck (mv)
Antonio Rodriguez – Marcus Andersson – Nikola Dragicevic – Robin Norlin
Alexander Larsson
Andreas Wisén – Mattias Andreasson – Sebastian Lundberg – Jakob Jensen
Sebastian Nygårds

Ersättare:
– Erik Gustafsson
– Fredrik Danielsson
– Ahmed Ibrahim M.