Markus Wahlström, 26 år:

Beskriv din bakgrund som fotbollsspelare?
– Moderklubb Södra FF där jag spelade fram till att jag var 16 år då jag flyttade till Citys juniorlag. Blev uppflyttad till A-laget 2010 och spelat där tills nu.

Beskriv dig själv som spelare?
– Kraftfull med bra passningsfot och fin spelförståelse. Är även bra på motläggsfinten.

Varför blev det IFK?
– Jag har många gamla kompisar i laget, bra tränare i Andreas Fröjdfeldt som jag haft tidigare och sen har jag saknat att tunnla Filip Lundevall varje träning. Dessutom kände jag att jag behövde en ny utmaning efter många år i City.

Tränare Andreas Fröjdfeldt om Markus Wahlström:
– Extremt kul. Vi har haft med varandra att göra i 10 år nu och vi har alltid haft framgång ihop oavsett om det är med Citys juniorlag eller A-lag. Det är en spelare/person jag har saknat att ha i mitt lag. Bärande spelare i det fina juniorlaget vi hade med City och det tog inte lång tid innan han även blev bärande i A-laget som han har representerat i 8 säsonger nu och varit lagkapten för. Det är en väldigt bra innermittfältare som vi får till oss. Hans humör kan ändras blixtsnabbt. När något är orättvist, fel eller dåligt så finns det knappt någon gräns på hur arg han blir. Är intensiteten för låg på träningen så är det bara att medvetet blåsa av spelet sekunden innan Markus ska göra mål i öppet mål och säga att tiden är slut och att hans lag förlorade. Han vet att jag gör så med flit och att tiden inte var slut men det spelar ingen roll, han blir så förbannad och då höjer han intensiteten på egen hand och sen har vi acceptabel nivå på träningen igen helt plötsligt.

IFK Eskilstuna hälsar Markus Wahlström varmt välkommen.

 

 

Your cholesterol or blood pressure reading came back high http://tadalafilparis.com/pilule-du-weekend.html