Första nyförvärvet till IFK:s seniortrupp: Christoffer Milde

Vi ställde tre frågor till Christoffer Milde, 24 år:

Beskriv din bakgrund som fotbollsspelare?
– Uppvuxen i Kramfors där jag spelat pojk- och A-lagsfotboll tills jag var 15 år. Började sen på fotbollsgymnasiet i Sundsvall där jag samtidigt tillhörde GIF Sundsvalls U19-U21 i tre år. Efter det har jag hoppat runt i div. 2 Norrland och div. 1 norra under 4-5 säsonger. Jag spelade för Selånger FK och Umeå FC i div. 1 men jag kommer nu senast från IFK Timrå där vi under hösten kvalade till div. 1 men fick ge oss mot Karlslund och Rynninge. Har senaste tre åren brottats med en ljumskskada som hållit mig borta från träning och spel under långa perioder men under hösten med Timrå har jag ändå kunnat spelat de flesta matcherna.

Beskriv dig själv som spelare?
– Offensiv mittfältare eller yttermittfältare. Jag är helt okej på det mesta, försöker löpa mycket och på mina bra dagar även ganska spelskicklig.

Varför blev det IFK?
– IFK Eskilstuna verkar vara ett spelande lag med många bra fotbollsspelare. Fick en bra känsla redan efter 2-3 träningar.

Tränare Andreas Fröjdfeldt om Christoffer Milde:
– En väldigt skicklig fotbollsspelare. Det syns tydligt att hans fart, teknik och framför allt spelförståelse har varit div. 1-klass innan han drabbades av skadebekymmer. Han har spelat regelbundet sedan i somras med IFK Timrå som slutade 2:a i div. 2 Norrland och i kvalet till div. 1 var Christoffer på planen i 165 av 180 minuter. I dagens form finns det inga tvivel om att spelaren kommer att göra oss bättre och får vi upp honom i gammalt slag så ska spelaren inte ens vara på den här nivån.

IFK Eskilstuna hälsar Christoffer Milde varmt välkommen.

 

 

Perhaps you can write next articles referring to this article Viagra Brasil.