Västerås IK – IFK Eskilstuna
lördag 24/2 kl. 15.00

Dags för tredje träningsmatchen.
(tidigare Rynninge IK 3-4 och Syrianska IF Kerburan 0-0) och ny Västeråsresa då VIK väntar.

Att 0-0 mot Syrianska speglar matchbilden är årets understatement. Tio klara målchanser, 2 mål tveksamt avblåsta för offside, ribbskott och missad straff. Ja, ni ser ju själva. I dag möter vi ett VIK som förmodligen är en bra värdemätare för oss blåtoppar. En del spelare är inte med i dagens trupp av olika anledningar, även influensasjuke tränaren Andreas Fröjdfeldt osäkert startande.

Dagens spelartrupp:
Målvakt;
Petter Björkman.

Utespelare;
Erik Gustafsson, Nikola Dragicevic, Marcus Andersson, Rasmus Mellqvist, Fredrik Danielsson, Robin Norlin, Felix Wall, Filip Lundevall, Alexander Larsson, Mattias Andreasson, William Schmidt, Theo (engelsmannen), Andreas Wisén, Jakob Jensen, Sebastian Lundberg.

Nästa match:
Kungsörs BK – IFK Eskilstuna
onsdag 28/2 kl. 19.00.