Träningsmatch
IFK Eskilstuna – Eskilstuna Babylon IF
lördag 3/3 kl. 11.30, Tunavallen

Fjärde träningsmatchen är i antågande och vi i blått suktar efter årets första vinst.

Rynninge IK 3-4, Syrianska IF Kerburan 0-0 och Västerås IK 1-6 är resultaten i de tidigare spelade bortamatcherna.

Nu väntar första träningsmatchen på Tunavallen mot nyblivna division 4-laget (2:a i div 5 ifjol) Eskilstuna Babylon IF med många tidigare IFK:are (Rozi Nazar Nazari, Marvin Wafer Kheder, Daniel Mahari, Rami Oraha, Ted Henricson, Simon Al-Hakim med flera).

IFK mönstrar följande trupp:
Målvakter;
Petter Björkman och Joakim Eriksson.
Utespelare;
Antonio Rodriguez, Robin Norlin, Nikola Dragicevic, Marcus Andersson, Robin Larsen, Rasmus Mellqvist, Mattias Andreasson, Ahmed Ibrahim Mustafa, Christoffer Milde, Andreas Wisén, Sebastian Nygårds och Theo.