Träningsmatch
IFK Eskilstuna – Holmalunds IF
Lördag 31 mars, Santa Susanna, Spanien.

Resultat: 2-1 (2-0).

Startelvan:
Joakim Eriksson mv.
Jakob Jensen – Felix Wall – Rasmus Mellqvist – Robin Norlin.
Ahmed Ibrahim Mustafa – Johan Bergfeld – Robin Larsen -Christoffer Milde.
Adnan Cirak – Sebastian Nygårds.

Santa Susanna, vid kusten några mil nordöst om Barcelona, +14 grader.
Första halvlek har IFK en liten fördel i bollinnehavet. Dock är det ganska svårspelat på en kort, smal plan som inte har världens bästa konstgräs. I andra halvlek har IFK ett övertag första tjugo, utan att skapa hundra-procentiga målchanser. Sen börjar det slarvas och Holmalunds mål kommer i 68:e minuten. Efter detta mål rycker IFK upp sig men spelet blir ändå rätt jämnt. Holmalund har ett jätteläge i sista sekunden, men målvakt Joakim Eriksson räddar med knäskålen.

Målskyttar i IFK: Robin Larsen (14′) och Ahmed Ibrahim Mustafa (35′).