Kvartsfinal DM Herrar
IFK Eskilstuna – Enhörna IF
Tisdag 17 april, Tunavallen

Resultat: 3-2 (1-2)

IFK är i semifinal i DM, där väntar Södertälje FK eller Nyköpings BIS på Tunavallen. Matchen spelas i slutet på april eller i början på maj.

I kvällens möte mot gästande Enhörna IF tog IFK ledningen med 1-0 i 21:a minuten. Jakob Jensen mötte upp i ett inlägg vid bortre stolpen och satte bollen i nät. Tjugo minuter senare kvitterade Enhörna till 1-1 och redan fyra minuter senare tappar IFK:s målvakt Joakim Eriksson in ledningsmål för Enhörna som tar över ledningen med 1-2.
Nio minuter in i andra halvlek är det IFK:s tur att kvittera; Sebastian Lundberg sätter 2-2 med ett långskott utifrån. Därefter verkade det som att lagen väntade ut varandra, inte mycket hände. Enhörna var det något kreativa laget, IFK skapade inte något på länge sedan efter kvitteringen. Men så hände det. I minut 87 tog IFK åter ledningen genom Adnan Cirak, efter snyggt förarbete av inbytte Sebastian Nygårds, och det stod 3-2 på tavlan ända fram till slutsignal.