Seriematch
IFK Eskilstuna – Arboga Södra IF
Lördag 28 april på Tunavallen

Resultat: 4-3 (1-1).

Första tjugo minuterna hade IFK taktpinnen och även några skapliga lägen. Dock tog Arboga ledningen med 0-1 i minut 22 efter en blek försvarsinsats av IFK i ett försök att spela sig ur situationen. Arboga får energi av målet men i minut 34 kvitterar IFK ändå, till 1-1; efter ett kombinationsspel lyckas Sebastian Nygårds runda målvakten och rulla in bollen. IFK tog över taktpinnen igen, fram till halvtidsvila.
Bara efter bara några minuter spelade i andra halvlek hade IFK redan haft flera farliga lägen, men Arbogas målvakt räddade riktigt bra. I minut 55 tog Arboga ledningen igen, 1-2, efter felpass i mitten av planen. IFK kvitterar ånyo redan i 59:e minuten till 2-2, Adnan Cirak gör ett snyggt mål från ca tolv meter. IFK hade efter kvitteringen mycket boll och i 73:a tar IFK ledningen för första gången i matchen till 3-2, Cirak gör mål igen, dock på ett underligt sätt; en Arbogaspelare ska slå ut bollen men träffar Cirak och bollen går in i mål. När tio minuter återstår flyttar Arboga upp i ett försök att kvittera. Det öppnar upp för IFK att stänga matchen med ännu ett mål efter några fina lägen. Dock är det istället Arboga som ändå får sin kvittering när några minuter återstår. I minut 87 tar IFK ledningen igen med 4-3! Ahmed Ibrahim Mustafa möter upp ett inlägg och lägger bollen i mål med en bredsidavolley. I minut 89 blir det kalabalik i IFK:s straffområde och bland det sista som händer är att Arboga ropar på straff efter en incident, men domaren friar. Efter en riktig rysarmatch vinner IFK ändå till slut med 4-3.