Kvartsfinal DM Herrar
IFK Eskilstuna – Enhörna IF
Tisdag 17 april kl. 19.30, Tunavallen

 

Nu gäller det att skaka av sig besvikelsen från division 3-premiären borta mot favorittippade IFK Åmål. Det blev en 1-2 förlust, men gav inte en rättvis bild av matchen. Åmål gjorde mål på sina två målchanser, vårt försvarsspel över hela planen gjorde det svårt för Åmål att skapa målchanser. Sebastian Nygårds 1-0-mål efter 11 minuter gav en rättvis bild av IFK:s fina start på matchen och vi var värda en poäng i denna match. Bäst på planen var IFK:s balansspelare Johan Bergfeld, en femstjärnig prestation.

Vår kvartsfinalmotståndare i DM, Enhörna IF, startade sin div. 3-serie på ett ruskigt starkt sätt, 6-1 mot Boo FF är siffror att imponeras av. Lägger vi därtill vinsten i 1/8-delsfinalen i DM mot Värmbols FC med 3-1 så förstår var och en att en svår match är att vänta.

Nu återstår att se hur tränare Fröjdfeldt formerar IFK laget på tisdag kväll.