Seriematch
IFK Eskilstuna – Scandinavian FC Örebro
Fredag 25 maj, kl. 19.30 på Tunavallen

 

Förlusten på naturgräs svider
Det blev som bekant förlust senast i bortamatchen mot Yxhults IK.
Andreas Fröjdfeldts tankar inför fredagens hemmamatch:

Kommentar från förra matchen:
– En på förhand svår bortamatch. Yxhult är nära att såra oss omgående men vi har tur som kommer undan. Planens skick gör att det är snudd på omöjligt att försöka spela fotboll så det blir mest sparka och springa. Yxhult behärskar planen något bättre än oss men gör även andra saker bättre än oss men trots det har vi ett bra läge till 1-1 precis innan de gör 2-0. Jag tycker att det andra gula kortet på Robin Norlin inte ska vara just ett andra gula men i övrigt gjorde domarna bra ifrån sig.

Om matchen nu på fredag:
– Här hemma trivs vi bra och när våra motståndare inte kommer åt oss blir det väldigt ofta jobbigt att möta oss. Vi ska göra allt vi kan för att det ska bli ytterligare en sån match och jag hoppas att det finns en dos revanschlusta också.

Skadeläget:
– Baksmällan efter matchen mot Nyköpings BIS kom mot Yxhult. När vi spelar hemma så klarar vi oss utan ganska många spelare och kan i princip prestera lika bra ändå men på bortaplan så har vi ett par spelare vi gärna vill ha på planen. Christoffer Milde är aktuell för spel igen och Markus Wahlström närmar sig men övriga (Lundevall, Mellqvist, Andersson, Bergfeld, Andreasson) har en bit kvar.

Insläpp sker vid sektion G-H (mot Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns även möjlighet att på plats
betala inträdet och handla med Swish!


Välkommen!