Yxhults IK – IFK Eskilstuna
Fredag 18/5 kl. 19.00, Moabvallen, naturgräs.

 

En sak ska vi ha klart för oss, Yxhult borta är en svår match, en riktigt svår sådan. I fjol hade vi tur och tack vare ett distansskott signerad vår dåvarande islänning Eggertsson vann vi med 1-0. Första naturgräsmatchen för året väntar och vi får hoppas att idrottsplatsens vaktmästare har vårdat planen ömt.

Med detta sagt så ska vi självfallet gå in i denna match med stort självförtroende för när det stämmer är IFK bra. Riktigt bra, t o m. Truppen är bred, vi kan växla mellan olika spelsystem. Träningsnärvaron är mycket god och framförallt så trivs spelare och ledare med varandra. Förutsättningar som gör att vi kan ta oss an denna bortamatch på bästa sätt.

Vi presenterar en trupp.
Målvakter:
Jonas Käck, Petter Björkman
Utespelare:
Antonio Rodriguez, Robin Larsen, Rasmus Mellqvist, Fredrik Danielsson, Robin Norlin, Alexander Larsson, William Schmidt, Nikola Dragicevic, Christoffer Milde, Jakob Jensen, Filip Lundevall, Adnan Cirak, Sebastian Nygårds, Sebastian Lundberg, Ahmed Ibrahim Mustafa, Felix Wall.