Seriematch
Adolfsbergs IK – IFK Eskilstuna
Fredag 1 juni kl. 19.30, Lugnets IP, naturgräsplan.

 

Båda lagen står på 15 poäng efter 7 omgångar, 3 poäng efter ledande IFK Åmål. IFK:s senaste prestation har mycket i övrigt att önska. 1-0 (i 87:e minuten) och 3 poäng var glädjeämnet. När vi summerar serietabellen kan den här typen av segrar vara guld värda. MEN med det korta perspektivet i blickpunkt så krävs det en helt annan nivå på spelet mot Adolfsberg. Vi blåtoppar hoppas på att det var en enskild, ej upprepad, lagkollaps mot Scandinavian FC Örebro. Här gäller det för ledartrojkan att skaka liv i spelartruppen och få ut den fina fotboll vi vet att dessa killar kan prestera. Det diskuteras ju alltid vem som ska spela var och vilka som ska ingå i startelvan. Ska vi vara det topplag vi vill vara så måste den ”klassiska kämpaglöden” plockas fram oavsett vilka som spelar. Det mest irriterande inslaget i senaste matchen var den lojhet vårt kära IFK visade. Nog sagt om den matchen, nu fullt fokus på Adolfsberg borta. Till denna match bjuder tränare Fröjdfeldt på en spelartrupp.
Målvakter:
Jonas Käck och Joakim Eriksson.
Utespelare:
Antonio Rodriguez, Nikola Dragicevic, Fredrik Danielsson, Robin Norlin, Robin Larsen, Jakob Jensen, Christoffer Milde, Ahmed Ibrahim Mustafa, Sebastian Nygårds, Alexander Larsson, Sebastian Lundberg, William Schmidt, Markus Wahlström, Adnan Cirak, Felix Wall.