Seriematch
IFK Eskilstuna – IFK Kumla
Onsdag 20 juni, kl. 19.30 på Tunavallen

 

Efter bortaförlusten i lördags (3-2 mot SK Sifhälla) är vår förhoppning att vi avslutar hemmaspelet under våren på ett bra och positivt sett. Vi vet att vi i våra bästa stunder kan prestera en teknisk och passningsorienterad fotboll. Låt oss hoppas att våra spelare tar fram sitt bästa jag, vilken kommer att krävas mot ett kompetent IFK Kumla.

Inför matchen ställde vi tre frågor till tränare Andreas Fröjdfeldt:

Sista matchen för vårsäsongen, bortamatchen mot Hertzöga nästa helg flyttad till hösten, varför?
– Hertzöga ska lägga nytt konstgräs och tanken var att det arbetet skulle påbörjas efter att våren var färdigspelad. Men det ska tydligen bytas redan nu och planen kommer inte vara färdig när vi skulle spelat. Vi fick frågan från Hertzöga om att spela matchen direkt efter sommaruppehållet och det gick vi med på.

Kumla hemma, kan vi på läktaren hoppas att målskyttet kommer igång igen?
– Ja, det är vi flera som vill. Än så länge är det bara mot Yxhult där motståndarna har skapat fler chanser än oss men annars har vi ofta tagit oss till bra lägen men ofta har en blandning av oskicklighet och otur förstört för oss när bollen ska över linjen. I spelet behöver vi komma tillbaka till det flyt och även den fart som vi själva – och alla som följer oss noga – vet att vi har i oss.

Kommer det hända något med spelare in eller spelare ut under uppehållet?
– Det känns högst troligt att det blir någon förändring. Ni får hålla utkik på IFK:s hemsida för att hålla er uppdaterade.

Insläpp sker vid sektion G-H (mot Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns möjlighet att på plats
betala entréavgift och handla med Swish!


Välkommen!