Seriematch
Hertzöga BK – IFK Eskilstuna
Lördag 28/7 kl. 14.00

 

Den här matchen känns som en cupfinal då den kommer att färga höstens övriga tio seriematcher.
Vid tre poäng är det 4 poäng upp till IFK Kumla (ett Kumla vi möter i sista omgången) och kvalplatsen till division 2. Känns onödigt att älta om vad som hände i juni. Nu återstår elva matcher. Vi möter ett Hertzöga som slåss för att hänga kvar. Matchen flyttades från sista juni, vi kommer att spela på en sprillans ny konstgräsplan.

Tränare Fröjdfeldt mönstrar följande trupp:
Divar Matte (mv.) – Petter Björkman (mv.) – Fredrik Danielsson – Marcus Andersson – Rasmus Mellqvist – Jakob Jensen – Antonio Rodriguez – Johan Bergfeld  – William Schmidt – Robin Larsen – Filip Lundevall – Alexander Larsson – Ahmed Ibrahim Mustafa – Peyman Alkoyun – Sebastian Nygårds – Nikola Dragicevic – Felix Wall.