Seriematch
Säffle FF – IFK Eskilstuna
Lördag 25/8 2018

 

Resultat: 1-4 (1-2).

En mycket stabil laginsats i den svåra bortamatchen mot Säffle. IFK förde inledningsvis spelet och efter ca 16 minuter kommer 0-1-målet; Fredrik Danielsson serverar Sebastian Nygårds som nickar in bollen. Dock i 28:e minuten kombinerar Säffle sig igenom IFK-försvaret och kvitterar till 1-1. Men bara cirka tio minuter senare tar IFK ledningen igen; denna gång är det Adnan Ciraks tur att servera för Nygårds, som gör mål på nära håll.
Andra halvlek och IFK utökar ledningen till 1-3 i 56:e, Cirak skickar en precis passning mot bortre stolpen där Filip Lundevall skickar in bollen i mål. IFK satte spiken i kistan i 63:e till 1-4; Nygårds passar till Christoffer Milde som tråcklar in bollen från dålig vinkel. IFK bevakade sedan ledningen fram till slutsignal.