I dagsläget är IFK Eskilstuna, Eskilstuna City FK, Syrianska Eskilstuna IF, Trosa-Vagnhärad SK, Enhörna IF, Hargs BK + 6 Stockholmslag inlottade i div. 3 Södra Svealand.

Tisdag 20/11 beslutas det formellt om spelordningarna i samband med SvFF:s Representantskap.
MEN fortfarande kan mycket hända och om ett lag drar sig ur de närmaste dagarna kan det bli förändringar i flera div. 3-serier. Det vore kul med det förslag som ligger nu och 6 heta derbyn på Tunavallen och Fröslunda IP.

För närvarande arbetar vi med ledar- och spelarplanering för 2019.

Ledarläget:
Klart är att Andreas Fröjdfeldt är huvudtränare 2019-2020.
I övrigt pågår arbetet med att forma nästa års ledarteam.

Spelarläget:
Klart är att mittfältaren Christoffer Milde har lämnat IFK. Han har nu en spännande vardag i Paris med sin sambo Hanna Glas.

Vi för positiva samtal med årets spelartrupp. Som vanligt tisslas och tasslas det om än den ena och än den andra som ska komma eller lämna oss. Det hör årstiden till. Vi diskuterar med presumtiva nyförvärv som vill komma till vår förening. Vid årsskiftet/början på januari 2019 räknar vi med att stora delar av truppen är klar och spelaravtal påskrivna. Nuläget innebär att vi tränar t o m 28 november och därefter gör ett uppehåll till början av 2019.