En mycket trivsam och uppskattad träff anordnades av Klubb13, i samverkan med IFK Eskilstuna, lördag 24 november på Vilsta Sporthotell då IFK-ikonen, landslagsmannen och Mästarnas Mästare Kennet Andersson var på besök.

På bilden här ovanför syns Kennet samla ”sina” ledare under IFK-sejouren; Thomas ”Biggen” Larsson, Bengt Persson och Egon Andersson.

Dryga 100-talet åhörare fick en mycket öppenhjärtig och ödmjuk redogörelse över Kennets fotbollsresa från unga år i Tunafors SK till IFK som ungdom- och seniorspelare över till de stora fotbollsscenerna i Sverige och utomlands. Påläst intervjuare var Tord Juszczak.

IFK som förening passade också på att uppvakta Kennet som på ett tidigare årsmöte hade blivit utsedd till hedersmedlem i kamratförening nr. 7.
Klubb13:s president, Lennart Lindh, delade ut ett inramat hedersdiplom som bevis.

 

 

Do youve any? Kindly permit me recognise in sito web tadalafilitaliana.com that I may just subscribe. Thanks.