I samband med Gamla IFK:ares jultallrik den 11 december passade IFK:s styrelseledamot Björn Barkman och Klubb13:s president Lennart Lindh på att dela ut föreningens Hedersdiplom till Sebastian Larsson.
(på bilden syns Lennart Lindh tillsammans med Sebastian Larsson)

Sebastian och övriga deltagare fick även en historisk tillbakablick av tidigare ordförande Lennart Lindh beträffande Arsenal-avtalet och dess historiska betydelse för Sebastians utveckling.
Sedan 2001 har Sebastian spelat elitfotboll i England och nu i Sverige. Klubbadresser har bland annat varit Arsenal, Sunderland, Hull och nu SM-segrare med AIK från Solna. Allt detta kryddas med 109 st. A-landskamper. En fantastisk karriär! Får vi i en framtid se Sebastian i en blå IFK-tröja?

Totalt deltog drygt 50 personer, bland dom var Kent Karlsson, Svante Larsson och Tommy Karlberg.

På bilden nedan syns Björn Barkman tillsammans med Sebastian Larsson.

 

 

I could not resist commenting. Well written Brasil!