IFK:s lagbygge fortskrider. Det är med stor glädje vi nu presenterar spelare nr 15 t o m 17 i spelartruppen och det gäller den dynamiska försvarstrion Robin Larsen, Marcus Andersson och Nikola Dragicevic.
Robin är en spelare användbar i ett antal olika positioner. En mycket rapp och laglojal spelare. Marcus är en rutinerad mittback med stort IFK-hjärta och som har varit en viktig kugge både på planen och i omklädningsrummet. Nikola, bördig från Serben, har nu funnit sig tillrätta i Sverige och har kommit in i sitt arbete på Stiga Sports AB. Vi får hoppas att han får visa sitt 100 % jag och i år slippa dessa irriterande småskador som har stört honom.

Robin Larsen, dina tankar om kommande säsong?
– Vi ser ut att få en stark trupp i år igen. Med förhoppningsvis fler bortamatcher på konstgräs så går vi upp utan problem den här säsongen.
6 heta Eskilstuna-derbyn, hur kittlar det?
– Det ska bli roligt.

Marcus Andersson, dina tankar om kommande säsong?
– Återigen ser det ut som att vi får ett starkt lag, vilket är väldigt roligt. Vår högstanivå vet alla om, utmaningen blir att höja lägstanivån.
6 heta Eskilstuna-derbyn, hur kittlar det?
– Kul såklart för alla spelare samt publik som nöjer sig med division 3-fotboll. Det tillför helt klart något extra kommande säsong.

Nikola Dragicevic, dina tankar om kommande säsong?
– Jag ser positivt på årets säsong, vi snubblade på mållinjen i fjol, en poäng från kvalplats. Finns kunskap i laget att ta ett steg till, vi har det som krävs för avancemang. Jag är oerhört motiverad att dra mitt strå till stacken.
6 heta Eskilstuna-derbyn, hur kittlar det?
– Personligen har jag erfarenhet från heta Belgrad-derbyn i Serbien. I derbymatcher måste man visa rätt karaktär. Vi får heller inte ramla i fällan och ”glömma bort” övriga matcher. MEN, som bekant, derbymatcher har en speciell betydelse.