Filip Kinaji är uppvuxen i IFK:s ungdomsverksamhet där han tillhörde vår framgångsrika åldersgrupp födda 2000. Kul att Filip vill komma tillbaka till vår seniorverksamhet.

Filip, beskriv dig själv som spelare.
– Jag skulle beskriva mig själv som en oförutsägbar och löpvillig anfallare med bra precision i avsluten och har även en bra spelförståelse med en bra passningsfot.

Hur känns det att vara tillbaka?
– Det var här i IFK jag fick min stora utveckling som fotbollsspelare, jag känner även de flesta i klubben sedan tidigare. Så det känns bra att vara tillbaka.

Dina tankar om årets säsong?
– Huvudmålet är självklart att vinna serien och gå upp till division 2. Säsongen är dock lång så det gäller att ta en match i taget för att klara av det. Mina egna målsättningar är att spela så mycket som möjligt och göra så mycket poäng som möjligt för att hjälpa laget.