Awara Poor Miroki och hans äventyr i New Jersey, nordöstra USA.

Vilket äventyr? berätta bakgrunden.
– Allt började faktiskt sommaren 2018 då jag besökte syrran som bor i staterna. Efter första veckan där så bestämde jag mig för att åka runt och titta lite på fotboll då saknaden till en fotbollsplan blev alltför stor. Så efter ett par besök på olika ställen så hade jag i princip bestämt mig att ta an en sån utmaning för att utveckla mig själv som tränare.

Hur kom det sig att just du fick chansen?
– Det får du faktiskt fråga dom, haha! Nej, men jag kom i kontakt med några som arbetar för GPS Academy i november förra året och då pratade vi bara om fotboll och utveckling av ungdomsspelare och redan där så klickade vi med varandra och dom blev väldigt imponerade av mina kunskaper med tanke på min ålder (23). Efter det så var det knäpptyst från deras sida – fram till början av mars då dom tog kontakt med mig och kom med ett konkret erbjudande. Efter det så har allting gått riktig fort och det har varit en intensiv månad tills allting har blivit klart.

Berätta mer om vad du konkret ska göra.
– Min främsta uppgift är att hjälpa ungdomsspelare upp till U20 att utvecklas som fotbollsspelare med hjälp av Bayern Münchens riktlinjer och filosofi då det är dom som styr denna akademi. Så mitt mål blir att ta in så mycket jag bara kan av Bayerns spelarutvecklingsplan och sedan försöka få ut det till spelarna under träning och match.

Dina framtidsplaner, får vi se dig i IFK i höst?
– För att vara ärlig så har jag inte tänkt på framtiden då jag försöker leva i nuet och ta en dag i taget, men blir det aktuellt för en fortsättning i staterna eller flytta tillbaka till Sverige så får jag då tillsammans med min familj diskutera vad som blir bäst för mig och min utveckling som tränare och ta ett beslut då. Men alla som känner mig vet hur mycket jag brinner för IFK Eskilstuna så en återkomst kommer det att bli, men om det blir till hösten eller längre fram i tiden återstår att se för i fotboll kan allt hända.

Vi gratulerar Awara Poor Miroki till detta USA-äventyr och hoppas på att få en del spännande berättelser under tiden han är där. Awara lämnar tillfälligt (?) sina uppdrag i IFK:s A-trupp och P 05-lag.

I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like Cialis. Its pretty worth enough for me.