IFK Eskilstuna – Värmdö IF
Lördag 27/4, Tunavallen

Resultat: 3 – 1 (2-1)

Publik: 202 åskådare

Målskyttar IFK:
1 Mohammed Wahap
1 Emil Fritzell
1 Marcus Andersson

Sammanfattning:
IFK tillbaka på vinnarspåret efter 3-1 segern mot Värmdö IF.
Vi spelade inte vår bästa fotboll och stundtals var spelet jämnt, men vinsten ger oss arbetsro till nästa veckas bortamatch mot Västerhaninge IF. I stället för IFK-ledning – Emil Fritzell nick i stolpen och efterföljande jättechans – kontrar Värmdö och kommer fria med mv. Richard Larsson, rundar honom och slår in bollen från snäv vinkel. Tack och lov kvitterar Mohammed Wahap till 1-1 efter ett distinkt distansskott. Mohammed är även pappa till IFK:s 2-1 mål när han dribblar några spelare, löper loss i djupled och serverar Fritzell öppet mål.
I mitten av 2:a halvlek gör så Marcus Andersson 3-1 i efterdyningarna av en hörna. Bra i IFK var Mohammed Wahap, Peyman Alkoyun och Sebastian Gustavsson.

Ahaa, its good dialogue concerning this piece of writing here at this weblog, I have read all that, so at this time me also commenting