Seriematch
IFK Eskilstuna – Värmdö IF
27 april kl. 14.00, Tunavallen

Värmdö IF väntar på Tunavallen i div. 3 södra Svealands 3:e omgång på lördag den 27 april. Samma dag möter våra Eskilstuna-kollegor; Trosa-Vagnhärad SK vs Syrianska Eskilstuna IF och Ängby IF vs Eskilstuna City FK. Nedräkningen har börjat till 1:a Tunaderbyt söndag 12 maj.

IFK tillbaka på vinnarspåret

Premiäromgångens 3-1-vinst hemma mot Enhörna IF följdes upp med en 2-4-förlust på Trollbäckens IP där Hanvikens SK tog emot på påskaftonen. Ett hett Hanviken pressade IFK högt och det, parat med planens storlek, gav IFK stora problem i det egna spelet. Trots dessa besvär vände vi ett 0-1-underläge till en 2-1-ledning i halvtid efter ett nickmål av Emil Fritzell och ett straffmål av Adnan Cirak. När matchen stod och vägde vid 2-2 i 2:a halvleken hade IFK två jättechanser inom en och samma minut, men stolpen och en undanrensning på mållinjen räddade hemmalaget från ett underläge. I stället bolltapp från oss och vips hade Hanviken fått en ledning med 3-2, som förstärktes när laget via ett skott utanför straffområdet stänkte in 4-2-målet i nättaket. En rättvis seger för hemmalaget och vi vet att vårt kära IFK kan prestera bättre. Nu väntar omgång 3 och en hemmamatch mot Värmdö IF som har fått en tung start på säsongen, 0-5 mot Ängby IF och 0-2 mot Hargs BK. Ska vi vara ett topplag i denna serie så måste vi tillbaka på vinnarspåret och allt annat än 3 poäng på Tunavallen denna lördag kommer att betraktas som en stor missräkning. I våra bästa stunder är vi ett mycket bra div. 3-lag med hög kvalitet i vårt offensiva spel. Nu gäller det ”bara” att plocka fram det när domaren visslar i pipan för avspark.

Insläpp sker vid sektion G-H (mot Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns möjlighet att på plats
betala entréavgift och handla med Swish!


Välkommen!

 

But the man could have a child until 65, she often sleeps in the guest bedroom because her husband Canada viasildcanada.com