Vi kan konstatera att truppen har förstärkts av 26 årige Juan Manual Artiega från Chile.

  1. Din bakgrund:

Jag kommer från Chile och startade min forbollskarriär i Deportes Concepción in Chile, därefter blev det la Naval de Talcahuano.
Min första utlandserfarenhet var en kort sejour i Nya Zeelands högsta liga. Åter till Chile, därefter bar det av till Malta för provspel i Senglea Athletic i deras 1:a liga, där var jag med om kvalspel till Champions League.
Kort 3 månaders stopp hos Marsaxlook Fc. Nu på plats hos min förra klubb Pieta Hotspurs.
Spelade 23 matcher i Maltas högsta liga med Champions League som kryddan på moset. Efter en tids funderande beslutade jag mig för att lämna Malta och söka nya utmaningar/erfarenheter.
Att det blev Sverige har att göra med vänskap med George Vera Köhler från Eskilstuna.

  1. Beskriv dig själv som fotbollsspelare:

Tycker att jag har goda kvaliteter som fotbollsspelare. Min naturliga position är som vänsterback. Kan även spela som central mittfältare. Jag är en snabb spelare med god passningsteknik. Räknar med att delta i det offensiva spelet och förhoppnings kröna det med något mål för IFK innan säsongens slut.

  1. Dina förväntningar:

Georg har berättat för mig om IFK:s anrika historik. Min klara vilja är att börja klättringen uppåt med IFK, till en högre nivå där en klubb som IFK hör hemma. Förutsättningar finns, ett kunnigt, sammansvetsat ledarteam och en spelartrupp med kvaliteter gör det möjligt.

Vi hälsar Juan välkommen till IFK familjen!