Seriematch
IFK Eskilstuna – FoC Farsta FF
Söndag 8 september 2019, kl. 17.00 på Tunavallen

Serien börjar lida mot sitt slut och med 4 omgångar kvar leder vi serien, 1 poäng före Syrianska Eskilstuna IF och Trosa-Vagnhärad SK. 1:an går direkt upp. 2:an får kvala. Först hemma/borta mot ett annat div. 3-lag och sedan ett slutkval hemma/borta mot ett div.-2 lag.
Omöjligt att sia om utgången, vi har truppen för att klara av det, men vi måste ha marginalerna med oss och inte släppa in enkla/onödiga baklängesmål. Dessutom måste vi inleda matcherna på ett mer alert sätt.

Lagen har följande matcher kvar;
IFK = Farsta h (8/9), Trosa b (14/9), Ängby h (21/9), Harg b (29/9).
Syrianska = Värmdö b (7/9), Västerhaninge h (14/9), City b (20/9), Enhörna h (29/9).
Trosa = Harg b (7/9), IFK h (14/9), Hanviken b (21/9), Värmdö h (29/9).

Kort om senaste matchen mot Tullinge borta: En sömnig, seg 1:a halvlek och 0-1-underläge mot seriejumbon vändes till en 3-2 seger i 2:a halvlek. Kul att Sebastian Nygårds visade målform med sina 3 mål. IFK kan så mycket bättre spelmässigt än vad vi visade i 1:a halvleken, men visade en god lagmoral när matchen vändes till vinst utan att laget presterade på topp.
Söndagens motståndare Farsta är ett tufft motstånd och man har förstärkt laget till hösten och kommer från en 5-0-vinst mot Harg. Hemma är Stockholmslaget ett mycket svårslaget lag och IFK gjorde en bra match mot Farsta borta i våras, en 3-0-ledning blev till slut en 4-2-vinst. Vi förväntar oss en tät, välspelad match och förhoppningen är att vi fortfarande är serieledare med 3 omgångar kvar.

/Programredaktionen

Insläpp sker vid sektion G-H (mot Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns möjlighet att på plats
betala entréavgift och handla med Swish!


Välkommen!