Mittfältaren Christoffer Milde, 26,  flyttade till Eskilstuna inför säsongen 2018 för att bo tillsammans med flickvännen Hanna Glas som då spelade för Eskilstuna United.
Efter säsongen 2018 lämnade både Hanna och Christoffer Eskilstuna men nu står det klart att Christoffer återvänder till staden och det blir spel för IFK Eskilstuna igen.


Vi passade på att ställa 3 frågor till Christoffer:

Hur har året sett ut sedan du lämnade oss?

-Jag har spenderat året hemma i Kramfors där jag har jobbat samt spelat fotboll i Division 2 med Kramfors Alliansen. Det har helt enkelt varit skönt att vara på hemmaplan igen.

Varför blev det Eskilstuna och IFK igen?

-Jag trivdes väldigt bra när jag bodde här 2018, både i staden och i IFK.
När det sedan löste sig med ett jobb kändes Eskilstuna som det bästa alternativet. Sen underlättar det enormt mycket med restimmarna dom gånger jag åker och hälsar på min flickvän som för tillfället bor i Paris. Så det fanns en del fördelar för mig att flytta ner hit igen.

Förväntningar på säsongen 2020?

-Att vi spelar en bra och rolig fotboll som i sin tur gör att vi vinner fotbollsmatcher.

IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt & Stefan Ilic om rekryteringen:

-Christoffer gjorde ett väldigt bra intryck senast han var här, både som spelare och person och vi är glada över att han är tillbaka hos oss igen. Han är en spelare som kan spela på alla positioner på mittfältet men är väl främst till vänster där han kan få ut mest av sig själv.

Vi hälsar Christoffer varmt välkommen tillbaka till Eskilstuna och IFK igen och önskar honom ett stort lycka till under 2020!