Den unga målvakten Anton Miedl-Ohlsson, 17 år, från AFC Eskilstuna är klar för IFK Eskilstuna. Anton har under en längre period tränat med IFK och även hunnit gjort ett par träningsmatcher.

IFK Eskilstunas tränare Andreas Fröjdfeldt & Stefan Ilic om rekryteringen:

-Anton har tagit steg framåt sen han började träna med oss inför denna säsong och han har stora möjligheter att inom en snar framtid verkligen konkurrera om att vara etta på sin position. Trots sin unga ålder är han en mogen målvakt. Vi tror att detta kan bli bra både kortsiktigt och långsiktigt

Vi passade på att ställa 3 frågor till Anton:

1. Beskriv din fotbollskarriär hittills?

-Min karriär har varit väldigt snabb och utvecklande, från och med min flytt till AFC Eskilstuna 2018 så gick min utveckling snabbt. Till en början av 2018 skulle jag spela för pojkar 16 men det sluta med att jag spelade med deras U19 lag och satt på bänken i superettan med A-laget, samt att jag sen dess blivit kallad på tre landslagsläger för pojkar födda 2003.


2. Beskriv dig själv som målvakt?

-Som målvakt skulle jag nog säga att jag är smart och teknisk. Jag tycker att jag har en bra spelförståelse sedan tycker jag även om att bryta inlägg.

3. Dina förväntningar på kommande säsong?

-Mina förväntningar på säsongen är att anpassa mig till seniorfotbollen så mycket som möjligt och att jag ska bli så bra som möjligt. Sedan vill jag även konkurrera om en startplats och få så mycket matcher som möjligt.

 
Vi hälsar Anton varmt välkommen till IFK och önskar honom ett stort lycka till under 2020!