3 sköna poäng mot Karlslund!

DSC_2303

IFK tog under torsdagskvällen en viktig seger när Karlslunds IF FK besegrades på Tunavallen.
Slutresultatet skrevs till 3-0 (0-0) och målskyttar för IFK blev Eldin Lugonja med 2 och Emil Fritzell. 

Blåtopparna gör en ny fin match hemma på Tunavallen när Örebrolaget Karlslund fick se sig besegrade. IFK spelar stundtals väldigt fin fotboll och man skapar några riktigt heta målchanser under den första halvleken, men som tyvärr inte resulterar i några mål.  Gästerna Karlslund har en liten period i mitten av den första halvleken där även dom skapar några lägen, men Alex Hellgren Villegas håller tätt och det är sen helt och hållet IFK:s match.

IFK fortsätter att skapa fina chanser även under den andra halvleken och tillslut skulle även målen trilla in.
I den 70:e minuten slår Albin Malm en fin boll ut mot Mohammed Wahap på höger sidan som kommer loss och som snyggt spelar in den till en fristående Eldin Lugonja som sätter dit 1-0. Nämnde Lugonja skulle 9 minuter senare utöka ledningen till 2-0 efter att Markus Assarsson drivit ner bollen längs med högersidan och slår in bollen där den tar i ribban och som därefter studsar ut till en fristående Lugonja som stänker dit sitt andra mål för kvällen. I matchens 90:e minut fastställer sedan Emil Fritzell slutresultatet till 3-0 efter en säker straff.

3 sköna och mycket välförtjänta poäng denna kväll. IFK har nu en återstående match när serien nu vänder innan vi tar ett sommaruppehåll och det är borta mot Huddinge IF på Källbrinks IP, onsdag den 28 juni med start klockan 20:00.
Mer om den matchen kommer under veckan.

Tills dess önskar vi alla en riktigt Glad Midsommar!

(Foto av: Tommy LS)