Förlust mot United IK Nordic

IFK vs Karlberg V 2022-08-20 2055

(På bild: Målskytten Simon Lundevall)

United IK Nordic tog alla poängen under lördagens hemmamatch. Resultatet skrevs till 1-4 (1-3) för gästerna och IFK:s mål gjordes via straff av Simon Lundevall.

Det var gästerna som började bäst och tog ledningen i den 8:e minuten, men bara 2 minuter senare kunde Simon Lundevall säkert kvittera till 1-1 på straff och man hade förhoppning av Blåtopparna skulle börja vakna till och komma igång igen så som vi sett dom i tidigare matcher. Så blev tyvärr inte fallet i den här matchen, utan gästerna tog åter ledningen samt utökade till både 1-2 och 1-3 innan halvtidsvilan.

IFK gör några byten i halvtid i hopp om att få ny energi, men det var inte en sådan dag idag. För bara 3 minuter in i den andra halvleken gör United 1-4 och luften gick ur IFK.  Båda lagen har ett par lägen därefter, men man sakna tyvärr energin för att få fart på spelet igen och man förlorar matchen med 1-4.

Vi lägger nu den här matchen bakom oss och riktar in oss på en riktigt tuff och viktigt match härnäst då vi ska gästa IFK Lidingö på Lidingövallen på lördag med start kl.16:30. Mer inför den matchen kommer under veckan här på hemsidan.

 

(Foto av: Tommy LS)