6-1 seger mot Tyresö!

tyresö hemma 2021 målskyttar

(På bild: Mohammed Wahap 2 mål idag & Emil Fritzell med 3 mål)

IFK tog en storseger i dagens hemmamatch mot Tyresö FF.
Slutsiffrorna skrevs till 6-1 (2-0) för IFK efter 3 mål av kapten Fritzell, 2 mål från Wahap och 1 mål av Emeh. 

Det var aldrig något snack om saken när IFK vann dagens hemmamatch mot tabelljumbon Tyresö FF. IFK skapade flera farligheter, även om gästerna emellanåt stack upp med några längre bollar bakom våran backlinje.
IFK:s ledningsmål kom i den 29:e minuten när Jakob Jensen skickar in ett inlägg där Emil Fritzell vackert drar dit bollen i nät via ett volleyskott. 2-0-målet kom i den 40:e minuten efter en fint slagen frispark från Ahmed Ibrahim där IFK:s senaste värvning, ”Izu” Emeh elegant nickar dit den i mål. Resultatet stod sig halvleken ut.

IFK börjar andra halvlek lite mer tveksamt och spelmässigt är det rätt jämt. 3-0 skulle dock komma i den 64:e minuten när Fritzell snyggt fintar sig förbi en Tyresö-spelare och prickskjuter in bollen från cirka 20 meter. Ett mycket vackert mål. Fritzell var dock inte nöjd där, för i den 72:a minuten i en snabb omställning kan Robin Holms instick förvaltas på bästa sätt av Fritzell som tar emot bollen med höger och lägger upp den för ett perfekt skott i krysset med vänstern.

Gäster reducerar därefter i den 76:e minuten efter lite slarv i IFK-försvaret där Tyresö får en indirekt frispark bara någon meter från mål som dom kan skjuta dit till 4-1. IFK var dock inte nöjda, för nu var det Mohammed Wahaps tur att skjuta in sig i målprotokollet. I den 86:e minuten bredsidar Wahap in bollen i mål efter ett snyggt kortpassningsspel från IFK i Tyresös straffområde. Bara 3 minuter senare utökar och fastställer Wahap målkavalkaden till 6-1 efter ha sprungit loss på högerkanten och in i gästerna straffområde och kan placera dit bollen i mål.

Nu går vi in i en ny träningsvecka innan vi nästa helg, på lördag den 14 augusti kl.16:00 gästar ett formstarkt Karlslunds IF FK i Örebro.