Alfred Serrander – Årets IFK-pojke!

Alfred Serrander 2023 ifk pojke

Varje år delar IFK Eskilstuna ut ett speciellt pris till en ungdomsspelare i föreningen, nämligen årets IFK-Pojke. Priset går varje år till en spelare i klubbens 16årslag, i år för spelare födda 2007.

För att få priset ska spelaren varit aktiv i föreningen under många år. Man ska ha sett en utveckling både på och utanför planen och spelaren ska vara ett föredöme för föreningens värdegrund, Engagemang-Glädje-Kamratskap.
2023 års IFK-pojke går till Alfred Serrander!

Motiveringen till årets pristagare lyder:

-Med ett hjärta av guld, en positiv lagspelare som ställer upp för laget i alla lägen och alltid ger 110% i både med och motgång. Spelar där laget behöver han som mest och har gjort över 200 träningar och över 100 matcher dem senaste 2 säsongerna.

Med en snabbhet och en väldigt hög arbetskapacitet så är det väldigt få som hänger med honom. Han har dessutom varit ett föredöme och ställt upp och hjälpt till i både Bollskolan och som ledare i Landslagets fotbollsskola. Ledarstaben har vart helt eniga i denna fråga och vi är fantastiskt nöjda över att ha denna spelare i vårt lag. Vi tror och hoppas på att det blir många fler matcher i IFK i framtiden! Årets IFK-pojke är Alfred Serrander!

Hela klubben vill gratulera Alfred till utmärkelsen!