Arameisk-Syrianska gästar Tunavallen!

hemmamtch 2023 15_10_1200x628 WEB nya

Årets sista hemmamatch i seriespelet väntar när Arameisk-Syrianska IF gästar Tunavallen under söndagen med start kl.16:00!

En lång och tuff säsong börjar lida mot sitt slut och årets sista hemmamatch i serien väntar nu när Stockholmslaget Arameisk-Syrianska gästar oss på Tunavallen under söndagen. Det är ett Arameisk som i förra omgången säkrade nytt division 2-kontrakt när man besegrade IFK Haninge med hela 4-0 hemma på Brunna IP. Gästerna hade en tuff start i seriespelet, men har verkligen tagit omtag och spelat upp sig och gjort en riktigt stark höst. Första mötet under året mellan de båda lagen vann Arameisk med 1-0.

För IFK:s del tog man senast en otroligt viktig seger när man besegrade Karlslunds IF FK på bortaplan med 2-4. Det är nu en ny tuff måstematch som väntar Blåtopparna för att försöka rädda nytt kontrakt till nästa års division 2-spel. Exakt hur förutsättningarna ser ut vet vi precis innan matchstart idag då det spelas matcher i serien innan våran som kan vara avgörande, men oavsett vad så krävas det ändå poäng för Blåtopparna idag för att åtminstone ha allt i egna händer inför den sista omgången. Det är med andra ord en väldigt spännande eftermiddag vi har framför oss och vi hoppas spelarna visar lika fin inställning som i de senaste matcherna.

Entré:
Insläpp sker via ingången närmast ”Circle K” på Västeråsvägen.
För gästande supportrar använder vi entrén närmast rondellen och ”Bollen” mot tågstationen.
Entréerna öppnar 15:00.

Vuxna: 100kr
Pensionärer och studerande: 80kr
Barn & Ungdomar upp till 16 år: Fri entré

Servering med allt från grillade hamburgare, korv med bröd, kaffe, dricka och godis finnas i samband med entrén.

Matchsponsorer är:
Handelsbanken, ICA Kvantum Ekängen, LADINGEN och Team Sportia.

Speaker: Johan Englund

Bollkallar: IFK Eskilstunas P11års-lag.

Varmt välkommen till Tunavallen!