Årets Bollskola för flickor är avslutad!

Bollskola flickor 2 2021

Nu är årets Bollskola för flickor födda 2014-2016 avslutad och vi passar på att tacka alla grymma spelare för en riktigt rolig första säsong!

Årets bollskola för flickor var den allra första vi arrangerat i klubben och vilken pangstart vi fick!
Otroligt roligt att se alla grymma tjejer på träningarna som varit superduktiga och som haft en fantastiskt energi och bjudit på många härliga skratt. Även fast vi fått flyttat ett par träningar på grund av sämre väderförhållanden så har uppslutningen alltid varit jättebra. 

IFK har i år ingått i projektet ”UEFA Playmakers” som är ett samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, UEFA (Sammanslutning av Europas fotbollsnationer) och Disney där målet med satsningen är att fler tjejer till fotbollen. Något man verkligen kan skriva att vi har uppnått!

Upplägget på träningar har varit genom ”Storytelling” (En berättelse), där varje träningspass följt en av Disneys fantastiska filmer som en berättelse. Under våren tog vi oss igenom Frost 2 och nu under hösten har vi tagit oss igenom Superhjältarna 2. 

Till nästa säsong bildar flickor födda 2014-2015 en egen träningsgrupp i IFK, medan vi välkomnar nya tjejer till nästa års Bollskola som kommer rikta sig till flickor födda 2016-2017.

Vi som varit ansvariga ledare i Bollskolan vill passa på att tacka alla spelare och vårdnadshavare för en superrolig säsong!

Nu ser vi fram emot IFK:s stora prisavslutning på Lokomotivet söndag den 21 november där vi alla får träffas igen.

Tills dess önskar vi alla en lugn och skön höst!

Med vänliga hälsning / Ledarna IFK Eskilstunas Bollskola