Årets Fotbollsskola är över!

gruppbild 140 stycken

Årets Fotbollsskola – Lira Blågult är över för det här året och vi tackar alla grymma spelare och ledare för en fantastisk vecka!

Veckan innan vi drog igång årets Fotbollsskola hade vi redan slagit anmälningsrekord i klubben med antalet anmälda spelare och när vi väl drog igång den första dagen så hade vi ökat ytterligare och vi landa tillslut på hela 140 spelare! Jätteroligt att så många vill delta både från klubben, men även alla som kommer från andra föreningar runt om i stan. Årets Fotbollsskola slog även rekord i antalet anmälda tjejer, något vi hoppas slå om även nästa år.

Vi inom IFK Eskilstuna vill tacka våra ansvariga ledare, David Karlsson och Kristján Andrésson för ett fantastiskt jobb samt alla våra grymma instruktörer. Även ett stort tack till Agneta och Roger Jansson samt Kenneth Olsson som skött serveringen under hela veckan. Stort tack till Vilsta Sporthotell för den goda maten som deltagarna ätit.

David Karlsson, en av de ansvariga för Fotbollsskolan sammanfattar veckan så här:

– Årets hittills varmaste, men också roligaste vecka är nu slut! Över 140 fantastiska, fotbollsintresserad barn har spenderat större delen av veckan tillsammans nere på Balsta. Extra kul att det var så många tjejer i år och framtiden ser ljus ut även där. Värmen har vägt tungt dessa dagar men barnens glädje till fotboll, oavsett lag eller grupp man tillhört har i slutändan vunnit!
IFKs värderingar har följts fullt ut och skadas inte och repetera – Glädje, engagemang och kamratskap!  Vi hoppas ni alla tar det med er!

Kul även att se alla framtida ledare inom föreningen som dessa dagar verkligen fått chansen att prova på, utmanas och utvecklas i sina ledarroller. Stort tack till Alla spelare inom föreningen som gjort detta möjligt. Extra tack till Kristjan, Roger, Kenneth, Janne och Agneta som styrt och löst så att alla fick äta god mat från Vilsta Sporthotell! Var inte rädda för att komma fram och hälsa i sommar! Killarna i P16 hälsar att dörren in till oss alltid är öppen! Glad sommar till er alla så ses vi nästa år igen!

Fotbollsskolan är självklart tillbaka nästa år igen!

(På bild: Alla våra instruktörer)